StoryEditorOCM
ZdTubeUŽASAN SLUČAJ

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Horor u SAD-u, policajci ubili čovjeka s amputiranim nogama, oca dvoje djece. Kruži strašan video

Piše L.G./JL
1. veljače 2023. - 17:08

Kalifornijski policajci u četvrtak su upucali i usmrtili muškarca s obje amputirane noge, prenosi Daily Mail. Trojica policajaca iz postaje Huntington Park snimljena su kako ispaljuju najmanje osam hitaca u Anthonyja Lowea Jr. (36), inače oca dvoje djece.

Obitelj ubijenog rekla je kako je Anthony nedavno izgubio obje donje polovice nogu nakon sukoba s policijom u Teksasu. Od tad je živio s majkom, a na dan pogibije rekao joj je da ide u McDonald‘s. Još nije jasno koga je i zašto Anthony navodno ubo nožem niti u kakvom je stanju ta osoba sad, prenosi Jutarnji.

Govoreći o incidentu koji se dogodio u četvrtak, policija je izvijestila kako je Lowe Jr. ničim izazvan izbo jednu osobu nakon čega je pokušao pobjeći s mjesta nesreće. Kako tvrde, "iskočio" je iz svojih invalidskih kolica i dao se u bijeg na svojim batrljcima pa su ga dvojica policajaca bila primorana gađati pištoljem taserom (elektrošokerom na daljinu). Anthony je u jednoj ruci navodno držao veliki mesarski nož.

Na mjesto događaja ubrzo je stiglo i drugo policijsko vozilo iz kojega je izašao treći policajac. U sljedećih 15 sekundi policajci su ispalili više hitaca i pogodili Lowea u gornji dio torza. Nakon što je pao na tlo, stavili su mu lisice.

- Policajci Huntington Parka osumnjičenoga su najmanje dvaput pogodili elektrošokerom, no korištenje istoga nije bilo učinkovito. Naime, dotični je ponovno pokušao baciti mesarski nož na policajce i tad je došlo do pucnjave - priopćio je Ured šerifa okruga Los Angeles.

Lowe Jr. kasnije je preminuo na mjestu nesreće, a njegova obitelj sad traži odgovore od policije.

Identiteti policajaca koji su umiješani u ovaj incident još nisu otkriveni, a poručnik Hugo Reynaga iz Ureda šerifa okruga Los Angeles rekao je kako protiv njih još nisu poduzete nikakve službene disciplinske mjere.

20. travanj 2024 12:46