StoryEditor
ZdTubePROTIV SDSS-A

Video: "G. Rađenović, ne napadamo vas zato što ste Srbi, već zato što vodite ogavnu politiku, štetnu za srpsku nacionalnu manjinu u Hrvatskoj!"

Piše L.Burčul
22. listopada 2021. - 19:08

Kroz priču o žabi i škorpionu danas je na sjednici zadarske Županijske skupštine vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač žestoko napao vijećnicu SDSS-a Rajku Rađenović, koja je, nakon tek provedenih izbora za vijećnike iz redova srpske nacionalne manjine,  svojim glasom omogućila većinu HDZ-u u Skupštini.

- Mi danas imamo slučaj da Milorad Pupovac i Rajka Rađenović "drže ljestve" Božidaru Kalmeti i Božidaru Longinu. Eto kakva je politika SDSS-a: kad im netko nešto kaže, oni uzvraćaju da im se tako govori zato što su Srbi. Ma ne, mi vas napadamo jer vodite ogavnu politiku, štetnu za Republiku Hrvatsku i štetnu za srpsku nacionalnu manjinu u Hrvatskoj.  Oni vam trebaju šutnuti nogu u g**icu i baciti vas van, ionako za vas nitko ne glasa nego vam ovaj nakaradni zakon daje pravo da jedan put  govorite jedno, a radite drugo, kao što je bilo i danas. Sram vas bilo, gospođo Rađenović - obrušio se Pupić Bakrač.

20. siječanj 2022 18:18