StoryEditor
ZdTubeVIDEO: NOVI HIT ZADARSKOG SLAVUJA

Zoran Jelenković pjesmom iskreno progovorio o prvoj ljubavi!

Piše Zadarski.hr
14. svibnja 2019. - 16:15
zoran_jelenkovic_zbogom_prva_ljubavi_12_foto_by_petar_sikiric

Prve ljubavi svi pamte. Bile one sretne ili nesretne to su događaji, kojih se sjećamo do kraja života. Upravo takva priča, bila je inspiracija poznatom zadarskom glazbeniku, Zoranu Jelenkoviću, za novu pjesmu i video spot 'Zbogom prva ljubavi'.

Zoran godinama njeguje prepoznatljivi stil, zbog kojeg ga publika voli i cijeni, a ni ovoga puta nije razočarao, pa se tako našao u ulozi 'glavnog krivca' za tekst, glazbu, aranžman i produkciju.

Velika podrška u stvaranju ove cijele glazbene priče, bili su mu sinovi Šime i Ivan.

'Pjesma "Zbogom prva ljubavi" ljubavnog je karaktera. Snimana je u mom studiju "Zoccy", Šime je odsvirao gitare i otpjevao prateći vokal, dok je Ivan svirao bubnjeve i udaraljke. Na pjesmi su također sudjelovali i Darko Kordić na bas gitari, te Krešimir Validžić na saksofonu.', kazao je Zoran.

Pjesma ima i svoj prateći video spot, kojeg možete pogledati na YouTube kanalu Hit Recordsa, a za koji je ponovno, kao i u slučaju prethodne pjesme 'Generacijo', zaslužan Marko Lokas.

'Dio spota za pjesmu sniman je u Zadru, u mome rodnom okruženju predjela Arbanasi. Ovom prigodom pozdravljam sve fanove i ljubitelje ovakve vrste glazbe, i nadam se kako će im se svidjeti pjesma.', Istaknuo je Zoran.
 

Autor glazbe: Zoran Jelenković 
Autor teksta: Zoran Jelenković 
Autor aranžmana: Zoran Jelenković 
Glazbeni producent: Zoran Jelenković 
Tonski snimatelj: Zoran Jelenković 
Redatelj spota: Marko Lokas
 

 

Izdvojeno

06. srpanj 2020 09:27