StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: KOLIKO DALEKO ĆE IĆI...

Boli i samo jedan pogled na krajnje mršavu Angelinu Jolie

Piše Gloria.hr
12. svibnja 2019. - 21:07
profimedia-0432366739

Iako se smješkala dok je s djecom obavljala luksuzni šoping po Beverly Hillsu, 43-godišnja glumica, redateljica i humanitarka Angelina Jolie ostavljala je pomalo nelagodan osjećaj oko sebe jer ovako mršava nije ni sjena onoj putenoj glumici kojoj se divio svijet.

Angelina Jolie je početak vikenda odlučila provesti s djecom po Beverly Hillsu, a vrijeme su iskoristili i za šoping u butiku u koji ne zalazi 'običan' svijet - počastili su, naime, malo u Louis Vuitton dućanu. Baš zbog toga što su mlađa djeca protiv vikend odlazaka po dućanima, glumica i redateljica povela je samo troje od šestero djece, i to najstarijih.

Angelina je i ovaj put, kao što to biva već godinama, bila odjevena u crnom od glave do pete - topu bez rukava, crnim kožnatim hlačama te je sa sobom nosila kardigan koji je skidala kad bi joj postalo pretoplo. Ovakav je stajling samo stavio naglasak na Angelininu mršavost.

Holivudska uzdanica s djecom šeće sama još otkako se prije dvije i pol godine rastala od glumca Brada Pitta (55). Nedavno su postigli dogovor oko skrbništva nad njihovo šestero djece, a prije mjesec dana proglašeni su i službeno slobodnima - pravno gledano nisu u braku, ali razvod još uvijek nije finaliziran jer se trebaju još dogovoriti oko podijele imovine.

Trenutačno se miljenica Holivuda sprema za rad na produkciji novog Marvelovog filma The Eternals, uz bok Richardu Maddenu i Kumailu Nanjianiju.

19. travanj 2024 03:21