StoryEditorOCM
Zoom danaOVO NISMO OČEKIVALI:

Jelena Rozga napokon progovorila o estetskim operacijama!

Piše SD
3. svibnja 2017. - 20:20
jelena

Popularna Splićanka dala je intervju za expressmag.ba te na samom početku intervjua kazala kako se nada da će dvije pjesme koje je predstavila u manje od mjesec dana biti totalni hit.

Osvrnula se i na bolest o kojoj je javno progovorila prije dvije godine. U pitanju je hipertireoza, poremećaj rada štitnjače. Naglo je izgubila kilograme i brzo se umarala. Iskreno je govorila o tome koliko joj je bilo teško suočiti se sa neizlječivom bolešću.

– Važno je da čovjek prihvati istinu. U takvim situacijama veliku ulogu igra način na koji ćemo se postaviti. Pridržavam se svega, trudim se da me ne živcira milijun gluposti koje se događaju... i idem dalje - kazala je.

Za sebe je osim toga kazala i kako je lijena i da ne voli teretanu kao ni znojenje i umaranje.

Vjeruje i da dovoljno kalorija potroši na nastupima, koji traju i po tri sata. Do sada, istakla je, nije napravila ni jedan  estetski zahvat.

- Mogu se zahvaliti majci prirodi i genima. Naravno, trudim se živjeti zdravo. Najviše volim kada sam doma u Splitu, jedem zdravu maminu hranu i šetam. Ipak, kod kuće imam najusklađeniji ritam i radujem se kada imam vremena ostati koji dan više u rodnom gradu. Svom izgledu, uistinu, posvećujem veliku pažnju, redovna sam u održavanju njege lica, kože i kose, za to žena uvijek treba izdvojiti vremena – zaključila je svoju priču Jelena.

16. travanj 2024 14:50