StoryEditorOCM
Zoom danaFANOVI POZNATOG GLUMCA U ŠOKU

Prvi put ikad pokazao djevojku: nakon strašnih tragedija, vječni 'solo' igrač i usamljenik osvanuo u društvu navodne partnerice, potvrđuju li ove fotografije njihovu vezu?

Piše L.L. /Slobodna Dalmacija
5. studenog 2019. - 15:30

Prvi put ikad Keanu Reeves prošetao je crvenim tepihom u društvu svoje djevojke.

Omiljeni glumac korisnika većine društvenih mreža, idol generacija i apsolutni hit u svijetu poznatih i slavnih, zaradio je sve te statuse upravo zbog svojeg osebujnog stila kad je u pitanju predstavljanje u javnosti, ponašanje, izjave. Sve u vezi njega je, pišu fanovi, vrlo neobično, a opet tako prirodno i iskreno.

No o ljubavnom životu najpoznatijeg holivudskog usamljenika, nakon što je tragično ostao najprije bez djeteta, potom i bez zaručnice koja je preminula u automobilskoj nesreći, malo se zna. Vječno "solo", i na premijerama i događanjima u javnosti, čiji i nije preveliki ljubitelj, što je i sam mnogo puta ponovio, Keanu je uspio poprilično šokirati svoje pratitelje.

Na LACMA Art + Film Galu stigao je tako, po prvi puta, u društvu djevojke.

Riječ je o 46-godišnjoj umjetnici Alexandri Grant, koju je Reeves upoznao još 2011. godine kada je dvojac zajedno radio na knjigama poezije "Oda sreći" i "Oda sjenama" koje je Keanu napisao, a Grant ilustrirala.

55-godišnjak tada nije potvrdio vezu s umjetnicom, ali o njoj su se raspisali emdiji koji su njegov posljednji "potez" dočekali kao potvrdu ljubavnog statusa. Držeći se za ruke, Alexandra i Keanu prošetali su crvenim tepihom, ostavivši mnoge u čudu, a djelovali su prisno do te mjere da izravno pitanje postaje suvišno.

Neki najvjerniji fanovi ostavljaju ipak prostora za upitnike - glumac navodno ne želi potvrditi vezu budući da je sve "prijateljski i platonski". Ipak, internetom kruže fotografije koje potvrđuju sasvim suprotno.

20. travanj 2024 14:10