StoryEditorOCM
Zoom danaU ISTOM HOTELU

Rebić pao na beogradsku ljepoticu Sofiju, pa se povukao, srbijanski mediji pišu: "Njena burna ljubavna prošlost sa sportašima nije se svidjela Hrvatu"

Piše 100posto
5. svibnja 2019. - 13:58
ljep.JPG

 

Ante Rebić sve je češće na naslovnicama medija. 25-godišnji hrvatski reprezentativac ove je sezone u dresu Eintrachta iz Frankfurta odigrao 34 utakmice i zabio 10 golova, te upisao šest asistencija i tako došao u fokus brojnih velikana.

Njemački mediji pišu kako bi s Rebićem vrlo rado ponovno surađivao bivši hrvatski izbornik Niko Kovač koji je na klupi bavarskog diva Bayerna i koji je Vatrenog vodio i kao trener Eintrachta. Dok se čeka veliki transfer, Rebić puni i naslovnice tabloida.

Srpski mediji raspisali su se o našem reprezentativcu za kojeg se navodno 'zapalila' tamošnja manekenka Sofija Milošević. Kurir piše kako je Rebić početkom ožujka bio na oporavku u Beogradu, a Sofija je zbog njega unajmila sobu u istom hotelu, prenosi 100 posto.

Ubrzo su se upoznali u lobiju hotela, a onda otišli na zajednički ručak nakon čega su se počeli međusobno pratiti na društvenim mrežama. Taman kad se činilo da je na pomolu nova romansa, Rebić je prestao pratiti Sofiju na društvenim mrežama. Sve je navodno puklo zbog njene prošlosti.

"Njena burna ljubavna prošlost sa sportašima nije se svidjela Hrvatu" - zaključili su novinari Kurira, pa podsjetili kako je manekenka bila u dva navrata s tenisačem Viktorom Troickim i tri godine sa srpskim nogometašem Ademom Ljajićem, a spekuliralo se i da je imala aferu s Duškom Tošićem.

Iako ju Rebić više ne prati, na Instagramu i dalje ima preko 400.000 fanova.

20. travanj 2024 16:23