StoryEditorOCM
Zoom danaKĆI JEDNE OD NAJBOGATIJIH HRVATICA TRUDNA TREĆI PUT

Sa zaručnikom objavila sretne vijesti: 'A mislila sam da ću postati lezbijka'

Piše Zadarski.hr
3. studenog 2019. - 16:29
petra_velika

Britanski mediji javljaju kako je nasljednica Petra Ecclestone trudna dvije godine nakon gorkog razvoda od Jamesa Stunta s kojim ima troje djece, piše Slobodna Dalmacija.

30-godišnjakinja i njen novi zaručnik Sam Palmer oduševljeni su što je prva beba na putu. Petra je trudna oko dvanaest tjedana, a izvori bliski paru potvrđuju kako je čitava obitelj informirana o skorašnjem dolasku prinove, kao i da su zbog toga presretni.

Kći Slavice i Bernija Ecclestonea svog je zaručnika upoznala nedugo nakon mučnog razvoda koji se razvlačio i po medijima - Palmer je jedan od boljih prijatelja supruga Petrine sestre TamareJaya Rutlanda.

‘Bilo je tako neočekivano…’, opisala je jednom prigodom Petra susret s njim. ‘Skroz sam slučajno naišla na njega kad sam išla u Los Angeles posjetiti Tamaru i Jaya’, dodala je.

‘Iskreno, mislila sam da ću nastaviti živjeti u celibatu ili postati lezbijka. A onda upoznaš nekoga kad to najmanje očekuješ, čak i kad to ne želiš... Eto tad se dogodi’, zaključila je.

Zaruke je s Palmerom objavila prošle Nove godine, samo četrnaest mjeseci nakon prekida s biznismenom Stuntom koji ju je koštao milijune funti. S njim ima 6-godišnju kći Laviniju i blizance, 4-godišnjeg Andrewa i Jamesa koje su dobili u šest godina braka.

25. travanj 2024 06:53