StoryEditorOCM
Zoom danaPRVA ULOGA

'Tko bi rekao da si takva zvijer...': Sandra Perković osvanula u neprepoznatljivom izdanju, ženstvenost je ovaj put 'na najjače'

Piše J.V./PSD
28. lipnja 2018. - 17:29
1_Lei Lou Sandra4 (1)

Poslovni i privatni 'look' u većini se slučajeva jednostavno ne mogu preklapati - neka zanimanja jednostavno traže odore, druga možda i ne, ali zato nije prikladno doći baš u čemu nam se prohtje. No zvijezde i malo manje poznate face jednostavno poistovjećujemo s onim u čemu se pojavljuju u javosti, pa se uvijek nekako iznenadimo ikakvim odstupanjima od "norme".

Radi se dakako o normi koju smo sami stvorili i zaključcima donesenima "od oka", a možda najbolji primjer "šokiranja" javnosti novim, ženstvenijim stilom postigla je nedavno Sandra Perković. Sportašica je stil promijenila u potpunosti, a mnogu nisu propustili priliku reagirati na društvenim mrežama - iskrenim čuđenjem.

Javnost ju je valjda navikla viđati u sportskim, "casual" kombinacijama, pa su seksi kompletići, uske haljine i nova ljubav prema make up-u ostavili nejne pratitelje bez teksta. Još kad se tome pridoda i gubitak priličnog broja kilograma, čuđenju nikad kraja.
A najnovijim je izdanjima Sandra odnijela svoju transformaciju na jednu skroz novu razinu. Zablistala je po prvi puta u ulozi modela, i to u kampanji svoje dobre prijateljice, kreatorice Aleksandre Dojčinović, na fotografijama pozirajući u romantičnim haljinama na volane, prozirnim suknjicama i ženstvenim topićima. Fotografije iz kampanje ostavile su bez teksta i Sandrine pratitelje na Instagramu. 
"Ko pravi model...ko bi reko da si takva zvijer!", iznenađeno je komentirao jedan njen pratitelj.  

19. travanj 2024 10:29