StoryEditorOCM

Nema opravdanja i odustajanja, gomila trenera naplaćuje ovakva videa, a Tommy i Slobodna Dalmacija vam donose ovaj program - besplatno!

Piše Native studio SD
2. veljače 2021. - 09:06

Dragi naši, zdravi i veseli nam bili.

Pred vama je drugi trening iz programa kojeg vam donose Tommy i Slobodna Dalmacija i koji bi vas trebao vratiti zdravim što fizičkim što prehrambenim navikama. Naša Tea je malo podigla gas ovoga puta, ali ne dajte se. Pokažite da možete!

Pokrenite se u inat obvezama, okolini i učinite nešto dobro za sebe! I ne zaboravite, vježbe su samo dio programa, jednako važna, ako ne i važnija je prehrana. Na stranicama "Zdravi i veseli bili" pronađite kompletan program prehrane za svih 30 dana, a sve namirnice potrebne za njega potražite u najbližoj Tommy prodavaonici.

VAŽNO:

Ako imate kakvo zdravstveno stanje zbog kojeg sumnjate da ne možete raditi treninge iz kampanje „Zdravi i veseli bili“ savjetujmo vam da se prije upuštanja u program vježbanja koji će izlaziti utorkom i četvrtkom obvezno posavjetujete s vašom liječnicom ili liječnikom. Ovoga se pridržavajte tijekom cijelog trajanja kampanje. Uz to, ako smatrate kako pojedinu vježbu nećete moći izvršiti – jednostavno je preskočite. Cilj je da se kampanja dovede do kraja, što po treninzima, što po prehrani, i da cijelo vrijeme budete i zdravi i veseli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:49