StoryEditorOCM
ZdSelfieVOLITE SE, NEK'SE SRCE TRESE'

U seksi uskoj crvenoj haljinici Lidija Bačić želi vam sretno Valentinovo

Piše PSD
14. veljače 2017. - 13:51
1_Lidija1

Među poznatim damama koje su se okupile da bi zajedno proslavile praznik ljubavi u prigodnim crvenim haljinama, našle su se pjevačice Lidija Bačić i Alka Vuica, glumice Ana Begić Tahiri i Barbara Nola te bivše  Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Natalija Price Oreški, Ivana Delač Đolo i Marijana Kužina Žugelj.

Okupljanje se održalo u Studiu Marcela u Importanne galeriji, a svaka od njih otkrila je uz tortu i šampanjac svoje planove za Valentinovo.

Mnoge dečke moglo bi razočarati kad saznaju da popularna Lile ne slavi Valentinovo jer smatra da bi svaki dan trebali slaviti ljubav. '

-Provesti ću ga  radno, snimajući nove pjesme – rekla je Lidija, no na fanove ipak nije zaboravila pa im je poslala kratku i slatku video čestitku na Instagramu uz poruku 'Volite se, nek'se srce trese', piše Slobodna Dalmacija.

 

Glumicama Ani Begić Tahiri i Barbari Noli je također ovaj dan kao i svaki drugi, te mu ne pridaju posebnu važnost. Ana planira večer provesti sa kćeri na predstavi Pepeljuga na ledu, a Barbara u glumačkim probama i na sastancima.

Kantautorica Alka Vuica dodala je pak da kao i svaka žena  ipak voli da ju se dariva  poklonima poput cvijeća ili parfema.

- Nažalost, zbog poslovnih obveza, Valentinovo neću provesti sa svojim dragim, ali sigurna sam da će me dočekati neki njegov znak pažnje - veselo je rekla Alka.

Bivše missice Ivana Mišura, Natalija Prica Oreški i Marijana Kužina ističu kako Dan zaljubljenih za njih predstavlja proslavu ljubavi.

19. travanj 2024 20:34