FOTO: I PORED SVIH POZNATIH SVI SU GLEDALI U HRVATSKU KIM KARDASHIAN Na Instagramu je prati gotovo milijun fanova, sad je oduševila u zlatu

FOTO: I PORED SVIH POZNATIH SVI SU GLEDALI U HRVATSKU KIM KARDASHIAN

U četvrtak navečer hrvatski modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, poznatiji kao Elfs, predstavio je svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017. Među brojnim poznatim osobama puno pažnje privlačila je modna blogerica Jelena Perić, inače prijateljica Hane Hadžiavdagić Tabaković.

Jelena je za tu prigodu odabrala dugačku zlatnu haljinu, kreaciju Elfsa, s duboki dekoltom i prorezom na jednoj strani.

Jelenu smo vam već predstavili prošle godine jer je pažnju privukla brojem fanova na Instagramu. Naime, do danas ih je prikupila gotovo milijun, više i od poznatih zvijezda kao što su Severina i Jelena Rozga. Stoga ni ne čudi da su u svibnju prošle godine o njoj pisali i britanski mediji da se radi o najsličnijoj osobi Kim Kardashian na internetu, a i kod nas je postala poznata kao hrvatska Kim.

Perić je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a osim Instagrama gdje promovira svoje modne kombinacije i kozmetičke proizvode, ima i YouTube kanal gdje pokazuje znanje koje je stekla na tečaju vizažistice i gdje možete naći niz make up tutoriala.

 

Naslovnica ZDSelfie

Najčitanije