StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: SVE SU ISKLESANE ZA PLAŽU, ALI KOJA IMA NAJZANOSNIJE TIJELO?

Ljetne vrućine su u prvi plan izbacile raskošna poprsja poznatih ljepotica

Piše Marija Lokas / JL
24. lipnja 2017. - 23:08
Nives, Lidija i Maja

Ljeto je pravo vrijeme za pokazivanje oblina i isklesanog tijela na kojemu poznate dame domaće, ali i svjetske javne scene rade čitave godine znojeći se po teretanama, pazeći na prehranu i sve ono što zahtijeva vitka linija.

Nema puno onih koje će u prvi plan istaknuti svoje, primjerice, bujno poprsje, a one koje to hrabro objavljuju imaju itekako puno pratitelja, obožavatelja, komentatora i samim tim lajkova. Među vodećima po fotografijama kojima “slave” svoje tijelo i njegove atribute na domaćoj su sceni svakako pjevačice Lidija Bačić, Maja Šuput i Nives Celzijus te bivša manekenka Iva Balaban, koje svaki trenutak koriste kako bi pokazale u koliko su dobroj formi.

Kad su svjetske slavne dame u pitanju, na vrhu ljestvice je svakako je američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski. Jednako tako, sve one koriste i priliku kako bi svojim obožavateljima pokazale i gdje trenutno borave, na kakvim egzotičnim lokacijama ljetuju ili jednostavno čime se u tom trenutku bave. Kako bilo, sve one imaju se čime pohvaliti, a njihove fotografije ne komentiraju samo muškarci već im nerijetko pohvale dijele i pripadnice istog spola.

Posljednja u nizu seksepilnih fotografija Lidije Bačić nastala je tijekom snimanja spota, a pauzu je pjevačica iskoristila da bi, kako je napisala, napravila selfie, ali i u tom trenutku su je, kaže, snimili.

 

Maja Šuput nakon raznih egzotičnih lokacija koje je posjetila trenutno uživa na otoku Krku. S pogledom na Njivice atraktivna pjevačica uživa u toplesu, a grudi je ovlaš pokrila samo ručnikom.

 

Iako nije na moru, Nives Celzijus ugođaj plaže stvorila si je na vlastitoj terasi, a zrake sunca upija dok uči.

 

Iva Balaban uživa u Rovinju, a fotografija u kupaćem kostimu snimljena je na jednom od tamošnjih bazena.

Instagram

 

A predvodnica u objavljivanju golišavih fotografija na svjetskoj razini Emily Ratajkowski svakodnevno svoje brojne obožavatelje uveseli s ponekom fotografijom svog odmora na Mediteranu, a posljednjih dana njezina su destinacija najatraktivnije španjolske plaže. A da je u dobrom društvu koje ima sjajno oko za detalje, svjedoče i fotografije kojih se ne bi posramili ni najbolji modni časopisi.

20. travanj 2024 14:06