NI INDIRA NIJE ODOLJELA Okinula selfie u bikiniju

NI INDIRA NIJE ODOLJELA

Društvene mreže posljednih tjedana preplavile su fotografije domaćih i stranih zvijezda u bikinijima. Plaže, stijene, ležaljke pa i kupaonice – sve će poslužiti za dobru kulisu kako bi se pokazala linija na kojoj se radilo zadnjih mjeseci u teretani. Iako smo Indiru često viđali u izazovnim haljinicama, u badiću nismo dugo. Nije razočarala!

Fanove Colonie nedavno je ražalostila vijest da pjevačica Indira nakon 21 godine napušta grupu i započinje solo pjevačku karijeru. Velika je to i riskantna odluka, no njezini su je fanovi objeručke prihvatili i s nestrpljenjem iščekuju Indirine samostalne glazbene uratke.

Na potpori koju joj pružaju danas im je srdačno zahvalila uz riječi: “Hvala vam najdraži moji na toplim riječima podrške, vi ste moja snaga!” i uz radosni selfie iz hotelske kupaonice. Utegnuto tijelo u prugastom crveno-bijelom bikiniju i njezin prepoznatljivi osmijeh oduševili su mnogobrojne Indirine pratitelju na Instagramu.

Pjevačica je pojasnila da se nalazi u Zadru gdje će večeras pružiti podršku svojoj prijateljici, kreatorici Kristini Burji, a potom će pohitati natrag u studio kako bi njezin novi singl čim prije ugledao svjetlo dana.

Vrijeme do večerašnje revije prikratila je na hotelskom bazenu upijajući zrake sunca, pa je na Instagramu poslijepodne osvanula još jedna energična fotka u njezinom stilu.

 

Naslovnica ZDSelfie

Najčitanije