StoryEditorOCM
ZdSelfieTONI BARIĆ OPET UZBURKAO INTERNET

Pogledajte kako danas živi Zadranin koji je na promociju stigao u Mustangu

Piše Index
27. kolovoza 2017. - 20:05
Capturetonibaric.JPG

 

TONI BARIĆ prije dvije je godine postao glavna vijest u Hrvatskoj. Mladi Zadranin na svoju je promociju prvostupnika stigao s dvije atraktivne djevojke pod rukom, luksuznim Ford Mustangom.Osim toga održao je i govor za pamćenje, a snimka se danima širila društvenim mrežama - piše Index.

Toni je ponovno aktivan, a u posljednje dvije godine kod njega se promijenilo to što je postao magistar. Upravo tome posvetio je svoju posljednju objavu.

"Da je magistar biti lako, magistar bi bio svako..., napisao je pored fotografije na kojoj je pored njega djevojka koja u tangama čita knjigu.

"Okovi Prometeja su odriješeni, koji je ukravši znanje s Olimpa čovjeku odao tajnu kako ovladati vatrom te ga učinio najmoćnijim bićem na planeti. Na svijetu postoji odabrana skupina pojedinaca koje nazivaju INŽENJERIMA koji također prisvojeno znanje dijele običnom puku čineći mu život lagodnijim i šireći tako utjecaj čovjekove moći izvan granica sunčevog sustava. Dio te odabrane skupine postao je i vaš junak i pripovjedač.

Dame i gospodo, vaš Mag. ing. mech Toni Barić", napisao je polovicom srpnja kad je magistrirao. 

Govor koji je Barić održao na promociji glasio je: "Danas je dan promocije. Dva su najvažnija dana u čovjekovom životu. Prvi kada ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da bi stvarali, a da bi počeli stvarati potreban vam je alat, a taj alat možete pronaći ovdje (op.a FSB). Put do tog alata nije brz ni jednostavan. Često se uspoređuju s usponom na najviše planine svijeta, a nakon određene nadmorske visine, postoje normalni životni uvjeti. Trebat će vam upornost i snaga da biste došli do te visine gdje se nalazi alat. Ali, kada to ostvarite, niti jedna ovozemaljska sila vas neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni. Vi ste iznad svih, vi ste FSB!" - piše Index.

19. travanj 2024 04:55