StoryEditorOCM
ZdSelfieNOVI IZGLED PAMELE RAMLJAK

Pjevačica pokazala kako se jednim jednostavnim potezom 'pomladiti' za nekoliko godina i osvježiti nakon ljeta

Piše J.V. / PSD
30. kolovoza 2017. - 15:17
pamela

Nova sezona, novi look. Kraj ljeta savršeno je vrijeme za promjenu, pa je to iskoristila i naša pjevačica Pamela Ramljak. Pohvalila se novim, pomlađenim izgledom na svome Instagramu i oduševila obožavateljice.

Ponekad je sve što treba za potpuni preokret nova frizura, a nakon povratka s mora svačija kosa žudi za obnovom. Pamela je svoju 'dovela u red' riješivši se neurednog izrasta i posvijetlivši ju za nekoliko nijansi.

"Nema više ombre (fancy izraz za izrast od 10 cm). Moj salon Franić me je pomladio par godina. Malo kraće, malo svjetlije = puno zadovoljstvo", pojasnila je Pamela svoj novi 'look' obožavateljicama.

Uistinu dosta mlađahnijeg izgleda, ishvalile su je obožavateljice, a posebno je bila oduševljena pratiteljica iz Splita.

"Pamela, puno Vam je lipše ovako... nije da Vam ono ranije nije stalo, ali ipak je ovo bolje. Inače, ne kužim ove izraste šta se sad nose (imam 41 god. i volim sve šta vole mladi), ali ti svi izrasti mi izgledaju pomalo neuredno. Ali Vi ste lipi i stalo vam je ok, ali plavo od vrha do dna je ipak najbolje.Guštajte i pozdrav iz Splita!"

24. travanj 2024 02:09