StoryEditorOCM
ZdSelfieDOBITNA KOMBINACIJA

Rozga se našla u zagrljaju popularnog Crnogorca za kojim lude žene čitave regije, ali svoj je status 'raščistila' jednom objavom

Piše PSD
13. studenog 2017. - 15:22
rozga

Estradne suradnje i prijateljstva nisu rijetkost, ali rijetko koji 'par' ima takvu kemiju na pozornici. Na oba zagrebačka koncerta Sergeja Četkovića pojavila se Jelena Rozga i bacila obožavatelje u afan svojim nastupom u kombinaciji s popularnim Crnogorcem.

Rozga se gostovanjem pohvalila na svome Instagramu, a sa svima onima koji nisu prisustvovali spektaklu podijelila je fotografije s događaja. Pohvalila se unikatnim odjevnim kombinacijama, ali ono što je stvarno 'zapelo za oko' njenim fanovima kemija je koju je uspjela ostvariti na pozornici sa Sergejom.

Kako je odnedavno ponovno 'solo igračica', mnogi su poletjeli sa zaključcima, pa su nazvali ovaj estradni duo 'slatkim parom' i oduševljavali se njihovom energijom i intimnim zagrljajem, no Rozga je svemu stala na kraj svojom objavom.

"Čovjek kojeg obožavam, moj dragi prijatelj! Čestitam ti od srca!", napisala je Rozga i prije nego su naklapanja počela. Bolje spriječiti, nego liječiti, zaključila je očito splitska pjevačica.

25. travanj 2024 10:26