StoryEditorOCM
ZdSelfieTKO BI REKAO DA JE TOLIKI FAN?

Naš se političar oduševljeno fotografirao s Rihannom, a u objavi je bacio i 'bazu' koja će oduševiti sve prave obožavatelje

Piše PSD
4. veljače 2018. - 20:45
bbimagehandler.ashx

Amerikanci imaju odličan naziv za zaluđenost poznatima i slavnima, 'starstruck', što bi se kod nas moglo prevesti kao 'zaluđenost'. U pozitivnome smislu, naravno, jer takvi susreti obično budu, istina, neugodni, ali i beskrajno simpatični.
Upravo kao 'zaluđenog' mogli bismo opisati Nevena Mimicu, europskog povjerenika za međunarodnu suradnju i razvoj, koji se na jednome događaju susreo oči u oči s Rihannom, koja mu je očito jako simpatična. Političar nije skrivao oduševljenje, pa se s pjevačicom fotografirao, objavio to na svome Twitteru i počastio ju dodatnim komplimentima, piše Slobodna Dalmacija.

Tko bi rekao da je Mimica toliki RiRin fan?
Fotografija je beskrajno simpatična, budući da Rihanna pozira u svom klasičnom stavu, nedodirljiva stava i pomalo ukočena osmijeha, a Mimica je van sebe od oduševljenja. 'Starstruck' u punome smislu te riječi.
 

 


Čak je i 'bazu' bacio, i dokazao da poznaje Rihannin lik i djelo, spomenuvši sad već legendarnu pjesmu 'Umbrella' koja ju je lansirala među najveće zvijezde današnjice.
"Oduševljen sam što sam upoznao Rihannu! Pod 'Umbrellom' organizacije GPforEducation! Svaka čast na promicanju kvalitetnog obrazovanja za sve djevojčice i dječake diljem svijeta! Pridružite nam se u lipnju u Bruxellesu kako bismo se nastavili zajednički truditi u osnaživanju žena i djevojaka", napisao je Mimica na svome Twitteru.
Rihanna, kao ambasadorica ove hvale vrijedne organizacije, je stigla odjevena u nešto 'strože' izdanje, a svoje uobičajene modne eksperimente je ipak ostavila za druge prilike. Nema veze, Mimicu je svejedno oduševila.

25. travanj 2024 16:47