'NAPOKON IZGLEDAŠ K'O ŽENSKO' Ella Dvornik vratila se na predtrudničku figuru i utegla u seksi haljinu

'NAPOKON IZGLEDAŠ K'O ŽENSKO'

Objave Elle Dvornik na društvenim mrežama u zadnje su vrijeme usmjerene na bebu Balie, ali blogerica svejedno tu i tamo nađe trenutak kako bi se sredila i pokazala nove krpice, frizuru ili ono što čitateljice najviše zanima: trenutnu figuru.

Koliko je kila dobila u trudnoći, koliko izgubila i kako sada izgleda, ono je što okupira njene vjerne pratiteljice. Kako su neke od njih i same bile u istoj situaciji, htjele bi pobliže zaviriti u intimu poznate influencerice i pritom, naravno, prokomentirati 'napredak'.

Ella se tako pohvalila trenutnim stanjem i utegla u seksi haljinu koju nije imala priliku odjenuti u trudnoći. Naručila ju je, stigla je prekasno, kada je trbuščić već poprimio oveće razmjere, pa ju je sada ponosno prošetala. Opalila je i 'selfie', a na njega su pratiteljice reagirale burnije no ikad...

 

"Izgledaš bolje nego ikad!", "Seksi si u pm!", "Prekrasno izgledaš, prava žena!", pomamile su se, ali pao je i koji 'dvosmisleni' komentar.
"Napokon izgledaš k'o žensko" i "Konačno obline", izjave su koje se mogu protumačiti kao komplimenti, istina, ali to bi značilo...
"Pa i prije sam izgledala k'o žensko", zbunjena je bila Ella, pa je zbunjozu i iskazala. Njena prethodna figura, moramo priznati, nije bila ovako bujna, ali neke se stvari jednostavno ne dovode u pitanje. Žensko, mršavo ili zaobljeno, je žensko, kako su zaključile one pratiteljice uvijek spremne na dobar okršaj, pa se tu svaka rasprava ugasila.

 

Naslovnica ZDSelfie

Najčitanije