StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: LUCIJA LUGOMER OSVANULA U NAJEROTIČNIJEM IZDANJU IKAD

Crna čipka jedva je držala dekolte

Piše PSD
8. veljače 2018. - 12:47
lucija lugomer.JPG

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka bacila je u trans svoje obožavatelje najnovijom fotografijom koju je objavila na Instagramu. U preseksi donjem rublju Lucija Lugomer pozira na postelji, a uz korzet i postelju odlučila je svima održati i lekciju, piše Slobodna Dalmacija.

Pa kaže: 'Doživite svoje tijelo na osobnoj razini...plešite, gibajte se, gledajte svoje tijelo kao savršeno biće koje se uistinu s nekim posebnim razlogom s godinama razvija, živi i stari.

Protiv godina ne možemo i zašto se boriti, kada se s njima jednostavno mozemo stopiti u savršenu cjelinu? Svakodnevno gledam žene koje se toliko srame svojih godina, svoga tijela, svojih oblina i ponašaju se prema njemu kao da im je najgori neprijatelj, gledaju na svoje tijelo kao da je jedna velika M.A.N.A., a sigurna sam da znate kako je to, onako duboko u sebi', rezimira raskošna manekenka.

 
 

Kao i uvijek, posebno se obratila iskompleksiranim ženama kojima je poručila: 'Oh vidi strija, oh, vidi jastučića pored pazuha, jao! I šta ćemo sad? Plakati i pokunjavati same sebe? Zašto? Život je stvarno preeeeekratak za bavljenje s takvim stvarima... Ja biram biti svoja...takva, nesavršeno savršena...i biram se igrati i uživati u životu.'

Objava je u vrlo kratkom roku izazvala oduševljenje kod oba spola. 'Prejako', 'Tako si seksi!', 'Hoćeš li biti moja Valentina', samo su neki od komentara.

25. travanj 2024 00:38