StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: ONE SU PRELIJEPE, NO NJIHOVE FRAJERE NE MOŽEMO ZVATI APOLONIMA

Neke od najvećih ljepotica zaljubile su se u muškarce koji duboko skrivaju šarm

Piše Jutarnji.hr
9. veljače 2018. - 15:40
slavni

Adriana Lima, Heidi Klum, Salma Hayek, Beyonce, Slavica Ecclestone, samo su neke od poznatih žena koje plijene pažnju između ostalog svojom ljepotom. Teško je i pomisliti da ne mogu imati svakog muškarca kojeg požele, no njihovi odabranici potvrđuju da je ljepota u očima promatrača, piše Jutarnji.hr.

Jedan od najpoznatijih parova u glazbenom svijetu Beyonce i Jay Z zaljubili su se još prije 16 godina i unatoč povremenim krizama, ostali su zajedno, još uvijek zajedno izlaze i surađuju, odgajaju djecu i, kako se čini, uživaju.

Salma Hayek je jedna od rijetkih holivudskih glumica koja privatni život drži za sebe. Sa suprugom, francuskim milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom, u braku je devet godina. Švedska manekenka Victoria Silvstedt pala je na milijardera Mauricea Dabbaha koji je skoro za dvije glave niži od nje.

Vjerojatno najveći plejboj i zavodnik na ovoj listi je 67-godišnji talijanski biznismen Flavio Briatore. Bio je u vezi s Naomi Campbell, a potom i s Heidi Klum, a na koncu se oženio s talijanskom manekenkom Elisabettom Gregoraci.

Neki od ovih brakova i veza već su se raspali, a u galeriji pogledajte koji su to muškarci zaveli slavne ljepotice, piše Jutarnji.hr.

 

27. travanj 2024 02:39