StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: S DJEVOJKOM SALVIO TRIJUMF U ŽENEVI

Tko je najveća podrška ambicioznog poduzetnika Mate Rimca

Piše 100 posto
10. ožujka 2018. - 20:57
1440x620_1520504769rimkica

Mate Rimac u Ženevi je predstavio novi električni hiperautomobil Rimac Automobila naziva C_Two, koji je izazvao veliki interes svjetske i domaće javnosti. Rimčev automobil koji razvija brzinu od 300 km/h za 11,8 sekundi, a maksimalna brzina mu je 412 km/h, čime spada u red najbržih električnih automobila na svijetu, bio je zvijezda tog salona automobila, piše 100 posto.

Zasigurno najveća podrška u Ženevi bila mu je njegova djevojka Katarina Lovrić, koja nije krila sreću zbog njegovog novog poslovnog pothvata. Mate i Katarima izmjenjivali su poljupce i zagrljaje te se nisu odvajali jedno od drugog, a kako se rijetko pojavljuju na društvenim događanjima, kada se i pojave izazovu veliki interes javnosti. 

Par je u vezi tri godine, ali njihovo prijateljstvo traje već dugo vremena. Katarina je baš kao i Mate porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini te je studirala marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a danas svojim znanjem svakodnevno doprinosi tvrtki Rimac automobili.

Katarina često objavljuje fotografije na svom Instagram profilu, tako pratitelji mogu vidjeti kako izgleda njen privatan život, ali jako rijetko objavljuje fotografije s Matom. No, zato korisnici mogu vidjeti fotografije s putovanja, a jedno od posljednjih bilo je u Meksiku, gdje je uživala na rajskim plažama. Katarina objavljuje i fotografije sa svoje dvije sestre i mlađim bratom, pokazujući koliko joj je obitelj važna. 

 

19. travanj 2024 10:47