FOTO: ŽELITE ZAVIRITI U KUĆU POZNATE GLUMICE? Sharon Stone je otvorila vrata svog doma

FOTO: ŽELITE ZAVIRITI U KUĆU POZNATE GLUMICE?

 

 

Kuću je kupila prije 25 godina u vrijeme nakon izlaska filma Basic Instinct. U to je vrijeme živjela u relativno skromnom domu ne mareći puno za sigurnost.  No, kako su ju počeli sve više proganjati obožavatelji, odlučila je potražiti sigurniji prostor s odgovarajućim ulazom, ispričala je nedavno u intervjuu za AD, prenosi Dom i dizajn.

Tierney Gearon

Glumica Sharon Stone

 

Iako kuća izgleda kao scenografija iz filmova snimljenih u vrijeme Zlatnog doba Hollywooda, kada ju je kupila bila je u procesu izgradnje, dopuštajući glumici da ostavi svoj trag u arhitekturi. U sam je proces uključila restauratore koji su kući dali osjećaj povijesti. Poigrali su se izgledom kamina, zidova i drugim arhitektonskim detaljima bitnim za integritet prostora.

Tierney Gearon

Tierney Gearon

Tierney Gearon

 

Tierney Gearon

 

U posljednju je renovaciju uključila poznatog dizajnera interijera Douglasa Truesdalea koji se usredotočio na sve, od boja i tkanina do tlocrta prostorija. Na katu su dodana vrata/pregradni zid s ogledalima  koja dijele dnevni boravak u dvije zasebne zone. Sada se Stone može zabavljati s prijateljima na formalnijoj strani prostora, dok njezina tri sina  - Roan, Laird i Quinn gledaju televiziju i igraju igre s druge strane. Ona i Truesdale također su u cijelosti obnovili kuhinju i revitalizirali blagovaonicu.

Tierney Gearon

Glumica sa sinovima

Tierney Gearon

 

Kuća obiluje fotografijama i umjetničkim djelima kao i nevjerojatnom energijom i kreativnošću koju je glumica unijela u prostor skupljajući vizualne informacije iz palača, jahta, Bijele kuće i brojnih putovanja diljem svijeta.

Tierney Gearon

Tierney Gearon

Tierney Gearon

Tierney Gearon

Sharon Stone i dizajner interijera Douglas Truesdale

Foto: 

Izvor: 

Naslovnica ZDSelfie

Najčitanije