StoryEditorOCM
ZdSelfieZBOG NJE SU HRVATICE TRČALE DOMA, S NJOM SU STREPILE I PLAKALE:

Kad je doživjela živčani slom činilo se da povratka nema, a današnjom je pojavom zapalila društvene mreže!

Piše M.K./SD
15. svibnja 2018. - 22:01
bbimagehandler

Impresivnih 200 tisuća lajkova "zaradila" je fotografija koju je objavila na Instagramu, a koju su ispratile salve oduševljenih komentara.
"Tako si predivna!", "Izgledaš savršeno", "Voljet ću te zauvijek", "Boginja u ružičastom", pa i "Guza Jennifer Lopez ne može se mjeriti s tvojom..." - samo su neki od bezbrojnih komplimenata koji su ispratili "francusko ukazanje" glumice Meryem Uzerli, koju će svi zauvijek pamtiti po nezaboravnoj ulozi sultanije Hurem u hit seriji "Sulejman Veličanstveni".

Njemačka 34-godišnja glumica turskog podrijetla u Cannesu se pojavila na premijeri filma Spikea Leeja i izazvala silnu pozornost. Kako i ne bi kad se ponovno zahuktala u tv i filmskoj karijeri, nakon što se većim dijelom posvetila odrastanju svoje kćerkice Lare, koju je dobila u vezi s turskim playboyjem, ali i vlastitom zdravlju, budući je nakon turbulentnog kraja ljubavi doživjela živčani slom. 
Sudeći po Meryeminu izgledu, ona je ponovno u top formi, a atraktivnom izgledu svakako je doprijenila i raskošna kreacija s potpisom turskog dizajnerica Tarıka Güla u kojoj je stala pred brojne fotoreportere.

Njezin Instagram je prepun fotografija s kćerkicom i opuštenih druženja.

25. travanj 2024 12:07