StoryEditorOCM
ZdSelfiePOPULARNA VODITELJICA OTKRILA FRUSTRACIJE IZ DJETINJSTVA

Svakakvim imenima su me nazivali jer su se moji zubi odlučili rasporedit kao ekipa u busu prema Zadru!

Piše PSD
9. lipnja 2018. - 00:55
Capture_zubi.JPG

 

"Zubatac. Ajkula. Drakula. Svakakvim imenima su me nazivali u djetinjstvu jer su se moji zubi odlučili rasporedit kao ekipa u busu prema Zadru - svaki gdje želi, bez pravila i reda. Zato sam provela djetinjstvo na Stomatološkom faksu.
Čupali su mi zube, ravnali ih, gurali u suprotnom smjeru od onog u kojem su krenuli sami. Nisam se voljela smijati na fotkama zbog toga, jer bi na svakoj stršali i nisam htjela da ih itko vidi - piše portal Slobodne.

S trinaest, baš kad kreću prve ljubavi u školi, meni su u usta stavili željezni fiksni aparatić. Tad mi je nadimak bio Željezara Sisak. Opet se nisam smijala na slikama. Nisam ni dala da me se slika jer su mi opet zubi stršali, ovaj put u srebrnom sjaju.
Petnaest godina kasnije, postala sam zaštitno lice Plidente. Čudno je to kako život ponekad posloži stvari... i zube." - svojim je brutalno iskrenim statusom voditeljica Andrea Andrassy oduševila svoje brojne pratitelje na Instagramu.

 


Kao i obično kad netko otvoreno progovori o svojim kompleksima i mukama koje su ga tištile u nekoj fazi života, i svi ostali, ponešeni katarzičnom potrebom za iskrenošću, krenu iznositi svoja iskustva. 
Tako se inbox Andree Andrassy učas napunio sjećanjima na dane vlastitih "slabosti"... 
"Uf... sramila sam se svojih debelih usana do faksa skoro.. Zvali su me Čuba, Čubafix, Čubasti gnjurac"... 
"Suosjećam sa željezom u ustima... 2, 5 godine sam to durala, svi su me zezali da će me grom udariti..." 
"Mene u 37. prozvali Škver i skinula sam taj škver jer sam dobila trigeminalnu neuralgiju... meni si ti željezara najsjajnijeg sjaja"...  
"Zvali su me konjski zubi. Nosila sam mobilni aparatić neko vrijeme, izgubila ga, mama me ubila.. Budi sretna jer nikad nećeš morat stavljat fillere u usnice, prirodni "pućko".. Imam ludilo zube, velike i debele, kako ih voli pohvalit moja zubarica..." - podijelile su svoje davne muke pratiteljice s Andreom, ne propustivši je pohvaliti da je danas "prava ljepotica", ali i da "svakim svojim statusom ubija od iskrenosti".

 

23. travanj 2024 17:23