StoryEditorOCM
ZdSelfie'DIDO, PONOSNO NOSIM TVOJE IME!'

Vrsaljko objavio fotografiju iz djetinjstva, pratiteljice se raznježile; 'Šime šta nam radiš? Opet ću plakat', poručuju

Piše J.V. / PSD
14. srpnja 2018. - 19:44
vrxaljko

Od hrvatskih nogometnih reprezentativaca očekuje se da igraju na razini zadatka, ali isto tako i da s vremena na vrijeme osvježe svoje profile na društvenim mrežama.

A na odsutstvo s istih gleda se, dakako, poprijeko. Pa je valjda i Šime Vrsaljko iskalkulirao da se ne želi zamjeriti navijačima i otvorio profil na Instagramu. 

"Evo i ja sam nakon osam godina otvorio Instagram", napisao je uz prvu objavu atraktivni Riječanin Vrsaljko, oduševivši žene i muškarce diljem svijeta.
 


Prošlo je od toga sedam dana, a nogometaš se već nakupio pratitelja. Nismo iznenađeni, članovi reprezentacije skoro pa su nacionalni heroji, vidjet ćemo još sutra. 

A današnja Vrsaljkova objava baš je takla u žicu. Uz emocije koje su se nagomilale, nacionalni ponos, more kockica i klasja žita, pridodao je nogometaš još i - posvetu iz djetinjstva. Sjetio se, pred sutrašnju "igru igara" svojega djeda, čije ime ponosno nosi... 

"Dido, ponosno nosim tvoje ime!", napisao je Šime uz objavu fotografije dok je bio "klinjo", a djeda grli oko vrata. Nije im samo ime slično, primijetili su neki. 

"I brkove?", našalio se, usput, jedan pratitelj, ali komentar je prošao ispod radara zbog kompletne histerije koja je zavladala. Instagram profil reprezentativca preplavila su srca, navijački "hashtagovi" i pjesme.  

"Volimo te, Šime", "Ajmo, Šime", "Sretno sutra, imenjače!", poručili su mu njegovi pratitelji, a neki su se poprilično i raspekmezili. 

"Šime šta nam radiš?", "Opet ću plakat", zaključile su obožavateljice.  

 

16. travanj 2024 23:15