StoryEditorOCM
ZdSelfieDOBRO SI SE RAŠIRILA...

Nives se pohvalila seksi fotografijom s mora, a 'hejterima' poručila da voli - pupasto

Piše PSD
12. kolovoza 2018. - 16:57
Nives_1.PNG

Ako se čime Nives Celzijus voli baviti u slobodno vrijeme, to je osvježavanje profila na društvenim mrežama novim dozama seksi fotografija.
A ovoga je ljeta došla na svoje; svu raskoš svojih oblina u kupaćim kostimima već je pokazala pratiteljima, no neki su primijetili i da se pjevačica malo "proširila". Nije da su joj zamjerili, samo su komentirali...

 

 


No izjavama svih tih "hejtera" Nives je odlučila stati na kraj objavom fotografije na kojoj se svo to "salo" koje su spominjali lijepo vidi. Pozirala je u crnome kupaćem kostimu visokog struka (što je opet nekima zasmetalo, ali tko bi im svima udovoljio...) i namjestila se u provokativnu pozu, jasno, uz poruku "volim pupasto".
"Zapravo, ova mi je ipak draža jer moje "salo" na bokovima još više dolazi do izražaja", prokomentirala je Nives prva svoju fotografiju, da bi tek onda uslijedili komplimenti.  

 


"I sa salom, ti si bomba!", "Salo ne postoji, samo obline", "Ma nitko nema to što ti imaš", "Dobro si se raširila...", pišu joj oduševljeno i u iščekivanju nove porcije fotki "sala".

18. travanj 2024 17:01