StoryEditorOCM
ZdSelfiePRESTANITE SE IŽIVLJAVATI, NISMO SVE ISTE!

Lidija Bačić poslala poruku fanovima i okomila se na Severinu: Ja karijeru gradim na dobrim pjesmama

Piše JL
28. kolovoza 2018. - 20:59
Lidija Bačić

 

'Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati... To što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv, ne znači da bi i ostali to sebi dopustili.
Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika ...ne pišite kao bez mozga:"Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti", "Skini se gola kako se slavna kolegica skinula"..."Sve ste vi iste"...

Nismo!

Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki. Ja karijeru gradim na dobrim koncertima i pjesmama', rekla je na Instagramu Lidija Bačić, poznata po brojnim fotografijama u oskudnim krpicama. Pokazala je pritom i rolu ljepljive trake te rekla kako je to 'jedini seks tape koji ćemo vidjeti.'

Lidija se u Instagram objavi osvrnula na najnoviju nevolju u kojoj se našla Severina kad su joj vlastitom nepažnjom ili nečijom zlom namjerom u javnost procurile obnažene fotografije. Opet. Lidija se obrušila na one koji bi sve pjevačice trpali u isti koš'.

'Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći... kao i mnoge kolegice... Zato… otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na loptu. Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca', kaže Lidija, prenosi Jutarnji.hr.

 
17. travanj 2024 16:00