StoryEditorOCM
ZdSelfieŠTO JE BOLJE OD JEDNOG VRSALJKA? DVA VRSALJKA!

Nogometaš pozirao s bebom i prezgodnim bratom, pratiteljice više ne znaju što će od sebe

Piše PSD
3. rujna 2018. - 14:04
docek_nadin11-290718

Da je Šime Vrsaljko predmet požude mnogih žena diljem Hrvatiske, a i van granica, uopće više nije upitno - dovoljno je baciti oko na komentare koje nogometaš prima od obožavateljica na društvenim mrežama.

Oduševljene svakom njegovom novom objavom, djevojke se često znaju "pogubiti" u scenarijima; ima svega, od Vrsaljka imaginarnog muža, do najboljeg prijatelja Šime... svi ga "znaju", svi su najveći fanovi, čak i neka imena profila na društvenim mrežama to potvrđuju - cure su ih, naime, modificirale, pa i otvorile samo za svoga najmilijeg "vatrenog". Šime world, Šime love... ima ih sasvim dovoljno.

No najnovija objava pomela je sve dosadašnje, i to uduplo. Zašto? Pa na fotografiji nije jedan, već dva Vrsaljka. San snova za mnoge koje željno iščekuju objavu vrckavog Zadranina.
Objavio je nogometaš jednu fotku iz šetnje sa svojom bebom, a pridružio mu se u guranju kolica i njegov (s leđa) prezgodni brat Mario. Pratiteljice van sebe.
 


"Šta je bolje od jednog finog Vrsaljka? Dva fina Vrsaljka!", zaključile su odmah, a tek su onda uslijedili komplimenti "mužjacima". 
"To dijete ima najljepši pogled na svijetu!", "A jeste slatki!", "Vozaj i mene tako, Šime moj", "Kjut", "2 i pol muškarca, uf", redaju se komplimenti, a "palo" je i sasvim očekivano pitanje jedne ažurne pratiteljice. 
"Jel' triba ruke?", ponudila se djevojka pomoći Šimi, ali, na njenu žalost, nogometaš se očigledno u vožnji snašao.

 

19. travanj 2024 00:35