FOTO: PRELIJEPA LEJLA FILIPOVIĆ KRADE POGLEDE Sve se vidi ispod crne čipke i haljine od 2500 kuna...

FOTO: PRELIJEPA LEJLA FILIPOVIĆ KRADE POGLEDE

Iako bi čipkastu haljinu većina nosila u kombinaciji s elegantnim cipelama s visokom potpeticom, Lejla Filipović je za zagrebačku špicu prilagodila look i odabrala niske gležnjače koje su zahvaljujući visokom sjaju odlično pristajale romantičnoj kreaciji.

Iako joj razina popularnosti varira, čipka je materijal koji nije vezan uz modne sezone bez obzira koristi li se za cijelu kreaciju ili samo kao detalj. Upravo je čipkastu haljinu odabrala i Lejla Filipović za jesensku šetnju centrom Zagreba: poluprozirnu crnu kreaciju talijanskog brenda Twinset nosila je u kombinaciji s robusnim gležnjačama visokog sjaja, donosi Gloria.

Crni negliže koji je sezao do iznad koljena prekrivao je proziran čipkasti materijal dugačkih rukava, a lepršavu haljinu, s bijelim cvjetnim aplikacijama, bivša missica je stegnula s kožnatim remenom. Romantičan look "začinila" je kožnatom jaknom i crnom torbicom čiji su se zlatni detalji odlično slagali s istim takvim na gležnjačama. Za haljinu koja je odličan odabir za večernji izlazak, ali i dnevni - kao što je to slučaj kod Lejle - treba izdvojiti oko 2500 kuna.

Naslovnica ZDSelfie

Najčitanije