StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: KAKVO TIJELO! S NAJSEKSI REVIJE NA SVIJETU POBJEGLA NA ODMOR

Victorijina anđelica obara s nogu u crvenom bikiniju na slavnoj plaži

Piše Jutarnji.hr
23. studenog 2018. - 21:15
Lais Ribeiro

Victorijina anđelica Lais Ribeiro iskoristila je kratak predah od modnih pista kako bi se opustila na slavnoj plaži Ipanema u Rio de Janeiru, u rodnom Brazilu. U crvenom bikiniju nije mogla proći nezapaženo - javlja Jutarnji.hr.

28-godišnja Brazilka posjetila je obitelj i prijatelje povodom Dana zahvalnosti, a stigla je u društvu prijatelja i kolege Fernanda Herberta. Nakon što je u ožujku prekinula višegodišnju vezu s košarkašem Jaredom Homanom, u rujnu se zaljubila u NBA-ovca Joakima Noah.

Prema objavama na društvenim mrežama par uživa, no na ovaj je put otišla bez njega. Oboje iz prošlih veza imaju djecu, ona 10-godišnjeg sina Alexendrea, a on dvogodišnju kćer Leiu Irie.

FOTOGALERIJA: Lais Ribeiro na plaži

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Ipanema Beach, BRAZIL - *EXCLUSIVE* - Lais Ribeiro shows off her bikini body as she enjoys her Thanksgiving vacation on Ipanema Beach. Lais looks great in a red two piece swimsuit as she enjoys the sunny day with friends.
Pictured: Lais Ribeiro
BACKGRID USA 22 NOVEMBER 2018, Image: 397831274, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

 

Ribeiro na Instagramu ima više od 2,1 milijun obožavatelja, što ni ne čudi s obzirom da se ubraja u sam vrh trenutno najpopularnijih manekenki, uz Emily Ratajkowski, sestre HadidKendall Jenner i druge.

18. travanj 2024 10:21