StoryEditorOCM
ZdSelfiePROŠLO JE SAMO MJESEC DANA OD SHOWA, A ONI ŠOKIRAJU IZGLEDOM

Dvoje natjecatelja 'Života na vagi' su neprepoznatljivi

Piše Slobodna Dalmacija
28. prosinca 2018. - 23:01
bbimagehandler.ashx

Kada netko u samo tri mjeseca skine gotovo 90 kilograma (86,4 točnije), očekivano je da će ga se moči počastiti opisom "neprepoznatljiv". A Alen Abramović, ovogodišnji pobjednik "Života na vagi" to uistinu je.

Ne samo da je oborio rekorde što se mršavljenja tiče, toliko da se javnost podijelila na "pa to nije moguće" tabor i na onaj "je li to uopće zdravo?", već se čini da je Abramović zadovoljan, živ i zdrav, aktivan na društvenim mrežama i, još jednom, sasvim neprepoznatljiv.

 

"Izgledaš 20 godina mlađe", u šoku su zaključili njegovi pratitelji nakon što je Alen objavio "selfie" prije treninga. Izgleda mlado, mršavo, utegnuto i utrenirano, sve što nije bio kada je ušao u kuću  "Života na vagi" s gotovo 200 kilograma. 

"Alene, ti si čudo! Tvoja transformacija je ludilo", pišu mu fanovi svaki put kada objavi neku novu fotografiju - jednostavno ne prestaje šokirati izgledom, kao da još uvijek mršavi...

I mjesec dana nakon showa režim je jak, a isto potvrđuje i svojim objavama po mnogima najatraktivnija ovogodišnja natjecateljica Nina Martina Korbar. I ona, baš poput Alena, na dnevnoj bazi objavljuje fotografije s treninga kako bi dokazala da se upornost isplati.

 

A iako njena transformacija nije toliko uočljiva kao Alenova, Nina izgleda sjajno, što joj potvrđuju njeni obožavatelji.

"Prelijepa si, svaka čast", komentiraju njeno mršavljenje od čak 66 kilograma - zvuči zaista impresivno, a fotografije su ovoj plavuši najbolji dokaz napretka. Samo mjesec dana od showa postigla je cilj, iako je mogla biti riječ i o procesu dugom nekoliko godina.

19. travanj 2024 13:02