StoryEditorOCM
ZdSelfie'KEBINA SNAJKA PUKLA POSLIJE RAZLAZA S MANAGEROM'

Tabloidi iz Srbije i BiH bespoštedno raspalili po Severini!

23. ožujka 2019. - 20:45
bbimagehandler

"Seve na ivici nervnog sloma! Kebina snajka pukla poslije razlaza s managerom; Nema nastupe, ostala bez 70.000 eura; Potpuni debakl; Puca na svim poljima; Na Zlatiboru prodala samo 120 karata", baš tako se nečuveno divljački, možda po prvi puta u njenoj estradnoj karijeri, na Severinu neviđenom silinom obrušio srpski tabloid Kurir.

Napali su je besramno, pokušavajući otkazivanje dva njena koncerta u Donjoj Stubici i Svetom Križu Začretju, objasniti lomom poslovne suradnje između nje i dugogodišnjeg joj poslovnog partnera, dosadašnjeg managera Tomice Petrovića.

I bosanski azra.ba prenosi njene poslovne obrate, no bez napadanja i grubih riječi, tek uz prijenos Severine službene objave kako je do otkazivanja nastupa došlo zbog problema između organizatora koncerta.

Bosanski portal stavlja i demantirajući odgovor organizatora, koji tvrdi kako su razlog otkazivanju nastupa u sv.Križu 'najvjerojatnije narušeni poslovni odnosi ovlaštenog zastupnika izvođača i samog izvođača'.

Pravu istinu znaju samo Severina i suprug joj Igor Kojić, koji se po srpskom Kuriru nije dobro snašao  u managerskim vodama. Kurir je Severinu muški napao tvrdeći kako nema tezge kao prije, pišući da njen novi album nije prošao dobro kod publike. Kurir navodi i kako joj otkazuju koncerte koje je zakazao njen nekadašnji suradnik.

Što stoji iza te nagle promjene kursa i odnosa prema Severini nije poznato. Neki tvrde kako su to možda jaki poslovni i glazbeni lobiji istočnih susjeda, koji su odlučili otežati Severinin put prema osvajanju balkanskog trona. Srpski je tisak bespoštedan, grub, u slučaju Severine pokazao je i vrlo prljav jezik.

- Severina nije više ono što je bila. Prije je imala mnogo više nastupa i odlično je radila, a sad jedva da ubode neku tezgu. S Tomicom je važila za jednu od najtraženijih pjevačica. Sada se sve to promijenilo. Igor nije toliko vičan, jer je tek ušao u taj posao, i jedva joj je zakazao nekoliko nastupa. Ona je nezadovoljna i ne zna što da radi, pa promovira šminku, i dala se u glumačke vode ne bi li na taj način povratila staru slavu – bespoštedan je  Kurir prema splitskoj pjevačici navodeći i kalkulacije kako joj je cijena koncerata pala za čak tri tisuće eura.

Severina na sve ovo još šuti, piše Slobodna Dalmacija.

- Severina je prinuđena otkazivati koncerte koji su ranije ugovoreni preko firme  u Tomičinom vlasništvu. Samo zbog posljednja dva koja su otkazana, u Donjoj Stubici i na Svetom Križu Začretju, izgubila je oko 70 tisuća eura – navodi Kurir. 

25. travanj 2024 10:25