StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: OD MALOLJETNE PROSTITUTKE DO CRVENOG TEPIHA

Djevojka koja je na naslovnice dospjela nakon seks skandala s nogometašima postala je glumica

20. svibnja 2019. - 17:43
Zahia Dehar Cannes

Zahia Dehar (27), bivša prostitutka koja je prvo postala model i dizajnerica, a sad i glumica, prošetala je crvenim tepihom u Cannesu kako bi promovirala film ‘An Easy Girl’ Rebecce Zlotowski, u kojem ima glavnu ulogu.

BILA JE MALOLJETNA PROSTITUTKA Za seks su joj plaćali čak i Ribery i Benzema

Zahia Dehar je na naslovnice medija dospjela 2010. kad je otkrila da su joj dvojica slavnih nogometnih francuskih reprezentativaca Franck Ribery i Karim Benzema platili za seksualne usluge, u to u vremenu dok je još bila maloljetna. Premda je kasnije priznala da pola godine nije prestala plakati zbog toga što je sve procurilo u javnost, slavu je iskoristila.

Prvo se bacila u modne vode i radila kao model, između ostalog i za slavne umjetnike i fotografePierrea et Gillesa te dizajnera Karla Lagerfelda. Krasila je naslovnice V magazina i Vanity Faira. Otvorila je i dućan s ekskluzivnim donjim rubljem u Parizu, a sad se odlučila iskušati i u glumačkim vodama.

Lagerfeld je u više navrata hvalio njezinu 'putenost', naglašavajući kako ga podsjeća na 'francuske kurtizane', no jednako se tako jasno ogradio od njezinog dizajna donjeg rublja.

Premda je već imala jednu manju ulogu u francuskom filmu ‘Joséphine s'arrondit’, sad je dobila glavnu ulogu u filmu koji je izabran za prikazivanje na Filmskom festivalu u Cannesu. ‘An Easy Girl’ Rebecce Zlotowski je priča o mladoj djevojci Cannoise, koju glumi Mina Farid, koja provodi ljeto sa sestričnom Sofijom (Zahia Dehar), čiji je životni stil opasan i zabavan.

FOTOGALERIJA: Zahia Dehar na crvenom tepihu u Cannesu

Benoit Magimel (L), Clotilde Courrau (3-L), Zahia Dehar and guests attend the screening of A Hidden Life (Une Vie Cachee) during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 19, 2019 in Cannes, France., Image: 434733891, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press

 

Podsjetimo, prije sad već devet godina izbio je skandal zbog kojeg su se na optuženičkoj klupi našle nogometne zvijezde Bayerna i Real Madrida, Franck Ribéry i Karim Benzema. Na koncu su oslobođeni optužbi za seks s maloljetnicom nakon što je utvrđeno da nikako nisu mogli znati da je djevojka tad imala 15 i 16 godina. Sama Zahia je priznala da im je govorila da ima 18. Bivša prostitutka je otkrila i da je u travnju 2008. bila rođendanski poklon Francku Ribéryju za što je dobila 700 eura.

Dehar je inicijalni negativni publicitet okrenula u svoju korist pa danas ima osobnog vozača, a u njezinoj su stalnoj pratnji i osobni frizer i šminker. Na luksuzne krpice navodno troši bogatstvo. Iako tvrdi da je posao starlete i prostitutke daleko iza nje, prostor za maštu ostavljaju priče prema kojima je njezine poslovne pothvate i rastrošni način života plaćao, ili još uvijek plaća, tajni investor iz Hong Konga, svojevrsni ‘First Mark Investments’.

26. travanj 2024 16:37