StoryEditorOCM
ZdSelfieVIŠE GA NE SKRIVA!

Ecija Ivušić otkrila da ljubi nogometaša!

Piše Gloria.hr
11. kolovoza 2019. - 01:10
ecija

Bivša televizijska i radijska voditeljica već nekoliko godina 'solira', a javnost nagađa o njezinom ljubavnom statusu. Na Instagramu često objavljuje zanosne fotografije, a sada je otkrila tko stoji iza objektiva - fotografijom na Instagramu potvrdila da je sretno zaljubljena!

 
"Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti", napisala je bivša voditeljica Ecija Ivušić (32) uz romantičnu fotografiju koja je na Instagramu prikupila pozamašan broj lajkova i komentara.

Uhvaćeni u poljupcu dok stoje u plićaku, Ecija je ovim putem potvrdila ljubav s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem (33). Novi ljubavni par na našem estradnom nebu izmjenjuje nježnosti u Veloj Luci. Voditeljica je privatne trenutke podijelila i na Instagram Storyju s emotikonom srca.

 

 

Instagram

"Yesss.. trebao ti je taj pokrivač", napisao je voditelj Dalibor Petko, a ostali pratitelji pridružili su mu se u komentarima s emotikonima srca i čestitkama. O ljubavnom životu popularne Zagrepčanke, kao i nogometaša uvijek se samo nagađalo, no javnosti je poznato da Nikola iza sebe ima brak i četverogodišnju kćer.

Voditeljica je posljednje tri godine bila slobodna, posljednju vezu prekinula je 2016. godine s Marijem Mesarošem, nećakom poduzetnika Luke Rajića.

19. travanj 2024 11:44