StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: OTKRILI SMO ŠTO JE EKIPA GRAND TOUR RADILA U ZADRU

U Šepurinama se utrkivao Audi i buggy, ali kakvu je ulogu imala - Lada!

Piše Zadarski.hr
11. svibnja 2017. - 19:23
Screenshot_1sepurine2

Nakon što su  oduševili sve koji su ikada gledali legendarnu BBC-jevu emisiju "Top Gear", planetarno popularni voditeljski trojac - Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May - u Zadru i okolici snimali su svoj novi serijal "The Grand Tour", koji će iduće godine biti emitiran na Amazonu.

Nekadašnja vojna baza u Šepurinama koja skriva zapuštenu pistu usred šikare i borove šume na koju su nekada slijetali avioni, danas je omiljena destinacija svih ljubitelja brzine zadarskog kraja koji vikendom tamo organiziraju auto-utrke svojih limenih ljubimaca.

 

Upravo su se tamo utrkivali Clarkson i Hammond pod budnim okom produkcijske ekipe i zadarske policije koja im je diskretno osiguravala teren za vožnju.

Budući da su svi prilazi snimanju strogo zabranjeni jer ekipu "The Grand toura" ovaj put pazi i vojska, za sve detalje treba pričekati premijeru na Amazonu, ali neki su kadrovi sa snimanja koje nam je poslao čitatelj ipak procurili.

 

Posebno urnebesno, u stilu britanskog humora, bio je prizor na Pozdravu Suncu gdje se buggyu i Audiju pridružila i - Lada.

Ne vjerujemo da se Lada utrkivala, prije će biti da su je ritualno spalili, za potrebe showa.

Za te ćemo detalje ipak morati pričekati tv premijeru, sa Zadrom u glavnoj ulozi.

 

19. travanj 2024 04:54