StoryEditorOCM
ZdTubeNAJDRAMATIČNIJA SNIMKA MJESECA

Na koje je sve načine Kolinda pokušala uhvatiti pažnju Donalda Trumpa na NATO summitu?

Piše SD
26. svibnja 2017. - 15:04
kolinda

- Jedan od najvećih diplomatskih uspjeha naše mlade države - samo je jedan od stotina komentara na društvenim mrežama koje je izazvala najnovija snimka s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović u glavnoj ulozi.

Naime, Kolinda se, zajedno s čelnicima država drugih članica NATO-a, ovog četvrtka našla u Bruxellesu na velikom summitu čija je glavna zvijezda bio američki predsjednik Donald Trump.

Nakon što je početkom godine predsjednica, kako je sama navela, na putu u SAD gradila izvanredne diplomatske odnose, ali se ipak nije uspjela probiti do Bijele kuće, ovaj put odlučila je da neće propustiti priliku za malo face-to-face vremena s najmoćnijim državnikom svijeta.

U dramatičnoj snimci koja je prikazana u jučerašnjem Dnevniku Nove TV vidljivo je kako se predsjednica prvo uspjela 'probiti' iza leđa Trumpu, zatim je iskoristila službene obaveze Angele Merkel te se probila u prvi red da bi u šetnji NATO-vim držala lijevo krilo američkom predsjedniku. Nažalost, bilo je to krilo na koje se nije previše osvrtao, a kako je izgledao lov dramatičniji od onih koje možete gledati u dokumenarcima o Serengetiju, pogledajte u videu ispod.

 

 

 

19. travanj 2024 13:20