StoryEditorOCM
ZdTubeZOOLOŠKI VRT IZ PAKLA

Nemilosrdni dioničari bacili su živog magarca u kavez s gladnim tigrovima kako bi pokazali neslaganje s upravom?!

Piše JL
7. lipnja 2017. - 22:27
magarac

Dioničari Zoološkog vrta u gradu Changzhou u Kini bacili su živog magarca u kavez s tigrovima, kako bi demonstrirali svoje nezadovoljstvo upravom ZOO-a, piše Guardian.

Osim nesretnog magarca, bijesni dioničari su tigrovima željeli žrtvovati i ovce prije nego ih je osiguranje spriječilo. Agoniju jadne životinje, koja su tigrovi mučili gotovo pola sata prije nego je napokon uginuo, snimili su promatrači pred kojima se odvijala nemila scena.

Magarca su dioničari gurnuli niz drvenu rampu jarak na kraju nastambe s tigrovima, a velike su mačke odmah skočile na životinju i naposljetku je dokrajčile.

Dotični dioničari bili ljuti jer u dvije godine od ulaganja kapitala nisu doživjeli povrat svoje investicije nakon što je zoološki vrt završio na sudu zbog jedne tužbe. Zbog toga je sva imovina ZOO-a bila je zamrznuta pa nisu mogli ništa prodati kako bi isplatiti dioničare. To je najradikalnije među njima nagnalo na očajnički čin:

 - Budući da nemamo nikakvih beneficija odlučili smo njima nahraniti tigrove, barem ćemo uštedjeti na hrani za životinje - rekao je lokalnim medijima jedan od dioničara koji je magarca očito doživio u striktno pravnom smislu, kao stvar i objekt vlasništva. To što je uginuo u strašnim mukama je sporedna stvar.

Kineski su zoološki vrtovi inače poznati po užasnim i vrlo okrutnim uvjetima za životinje, a gosti nerijetko bacaju hranu i druge objekte prema zatvorenim životinjama.

Upozoravamo vas da je snimka uznemirujućeg sadržaja.

 

23. travanj 2024 15:51