StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: ČUDO U LOS ANGELESU

Pogledajte dramatičnu snimku pada zrakoplova i trenutke spašavanja unesrećenih putnika

Piše JL
3. srpnja 2017. - 20:47
avion

Prošlog petka u zračnoj luci John Wayne u Orange Countyju kod Los Angelesa došlo je do strašne nesreće kada se mali zrakoplov srušio na cestu pokraj same piste. Cessna 310 je eksplodirala čim je 'sletjela', a nekim čudom oba putnika malenog zrakoplova ostala su živa. Prevezeni su u bolnicu s teškim ozljedama, ali nakon pregleda snimke koju je netko snimio iz automobila, zapravo je nevjerojatno da su nesretni ljudi ostali u jednom komadu.

Dva dana poslije čovjek pod imenom Mirza Baig objavio je još jednu dramatičnu snimku koja jasno pokazuje što se događalo odmah nakon eksplozije. Mirza je izašao iz automobila i dotrčao prema buktinji. Ono što je snimio zaprepastilo je sve. Prvo je 'uhvatio' dva junaka koji su vukli krvavog muškarca što dalje od buktinje. Nakon toga može se vidjeti i žena s ozljedama glave kojoj pomažu dobri samaritanci. Jedan je skinuo majicu kako bi joj zavio rane.

- Ima li još koga u avionu? - urlao je jedan od junaka, a pilot mu je odgovorio da su on i žena bili sami.



Uzrok nesreće još uvijek je nepoznat, ali nagađa se da nije bilo nešto u redu sa samim zrakoplovom. Procurio je i razgovor pilota s kontrolom leta.

- Mayday, Mayday - urlikao je pilot nakon čega je objasnio što se događa.

- Gubimo visinu, upravo sam izgubio desni motor.

U Odboru za istraživanje zrakoplovnih nesreća dodali su da je pravo čudo da se zrakoplov uspio sudariti samo s jednim vozilom na autocesti, a vozač kamiona prošao je samo s ogrebotinama.

 

19. travanj 2024 02:51