StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: POGLEDAJTE IGRANJE SA ŽIVOTIMA NA AUTOCESTI

Vozač autobusa od Zagreba cijelo vrijeme tipka SMS-ove i telefonira, putnici prestravljeni!

Piše M.K.
3. kolovoza 2017. - 13:04
Izrezak.JPG

Vozač na liniji Zagreb - Šibenik cijelim je putem tipkao na mobitel, telefonirao, promatrao dame pored sebe i nekoliko puta skrenuo s voznog traka, te tako dovodio u pitanje živote putnika koje je prevozio - tvrdi jedna od putnica koja je željela ostati anonimna (podaci poznati redakciji). Ona nam je poslala video koji ma dokazuje svoje tvrdnje kao i fotografiju autobusa Samoborček. Dodaje kako se putovanje događalo u četvrtak 13. srpnja u 10.30 sati.

- Vidim da ste objavili članak u vezi panike u autobusu jer je vozač slao sms-ove čitavim putem. Ja imam video, slično se desilo i kod mene na putu Zagreb - Šibenik. Ovo je samo video od 4 minute, ali vozač se tako ponašao cijelo vrijeme od Zagreba do Šibenika. Telefonirao je, slao SMS te gledao dvije dame koje su sjedile do njega, na pomoćnim sjedalima gdje inače sjedi drugi vozač autobusa. Dosta puta je izašao iz svoje trake, bilo je užasno gledajući kako se igra sa životima putnika - napisala nam je čitateljica.

Tvrtki Samoborček obratili smo se kako bi objasnili ponašanje vozača, rekli su nam da im uputimo pitanja emailom. Čekamo odgovore.

 

18. travanj 2024 02:52