VIDEO: POSLUŠAJTE NOVI SINGL MLADOG ZADARSKOG PJEVAČA "Ovo je pjesma s kojom sam najviše ponosan - nastala je iz jednog messenger razgovora"

VIDEO: POSLUŠAJTE NOVI SINGL MLADOG ZADARSKOG PJEVAČA

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedan od onih koji velikim koracima ide prema vrhu scene, svakako je i zadarski pjevač Jure Brkljača . Mladić kojeg je šira javnost upoznala tijekom finala showa The Voice, djelić svog iznimnog talenta pokazao nam je singlom "Druga strana", a novom pjesmom udario je novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad. "Pristani na sve", skladba u izdanju Hit Recordsa, sigurno će dodatno povećati ionako respektabilnu brojku Jurinih obožavatelja, posebno obožavateljica.

Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog stvaralačkog stila. Nova balada, nastavlja glazbenu priču započetu singlom "Druga strana", otkrio nam je Jure, koji potpisuje glazbu i tekst.

-"Pristani na sve" je pjesma kojom se najviše ponosim od svih koje sam napisao, ima veliko značenje, a nastala je doslovno iz jednog messenger razgovora. Skladba nastavlja temu prethodne moje pjesme "Druga strana". Aranžman i produkciju radio je mladi talentirani producent Mihael Blum s kojim najavljujem buduću suradnju. Miroslav Rus prepoznao je "Pristani na sve", i moj autorski rad, doveo me u svoj tim i dao mi uvjete, te radnu atmosferu koju sam najviše i trebao, istaknuo je Jure.


 

 

 

Naslovnica ZDtube