StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: "SRAMOTA DA TATA TAKO NAVIJA, UŽAS"

Svih užgala (17) "twerkanjem" u Supertalentu, jedne zgrozila, druge oduševila, opet opalili i po Martini Tomčić

Piše PSD
2. listopada 2017. - 16:10
supertalent00

"Dao bi svoj auto samo da je ovako vidim uživo!", "Nisam skidao pogled!", "Mene samo zanima kad će sljedeći put nastupiti, da se znam psihički i fizički pripremit. Šok sam doživio skoro gledajući ovo!", "Muškima šećera i vode!"... - samo su neki među tisućama komentara koji su stigli sinoćnji nastup 17-godišnje Vukovarke Sarah Seifert koja je u "Supertalentu" pokazala svoje supertalentirano twerkanje - piše portal Slobodne Dalmacije.

Svi članovi žirija u prvim su minutama Sarahinog nastupa ostali zatečeni i šokirani, što je na njihovim licima bilo baš vidljivo, no kad je došao trenutak ocjenjivanja i procjenjivanja, nedvojbeno talentirana Vukovarka dobila je tri "da" za prolaz dalje, a četvrta članica žirija, Martina Tomčić, nije ni mogla ni htjela sakriti svoje zgražanje njenim preeksplicitnim nastupom, te joj je udijelila kategoričko "ne".

Ono što je, sudeći po komentarima, gledatelje ipak najviše zateklo je oduševljenje kojim je Sarahin nastup pratio njezin otac, budući je riječ o nedvojbeno krajnje lascivnoj plesnoj tehnici.

"Očajno... sramota da tata tako navija.. užas! Napokon se slažem s Martinom.", "Da, i ja..." - ustvrdili su jedni.




"Bolje i to gledati Martinu dok zavija ili štogod već radi.... svatko se bavim sa onim što ga usrećuje!" - usprotivili su se drugi.

'Meni je došlo neugodno'

"Kako ste sve moralne... Da l' misliš da je bolja osoba ona koja ima otvoren odnos s ocem od nekih koje po skrivećki čuda rade?" - zapitala je treća.

Ipak, većinu gledatelja je u veliku moralnu dvojbu stavilo to što je mlada twerk umjetnica uživa toliko odobravanje oca, kao i činjenica da je riječ o "obiteljskom programu", koji se emitira u 20 sati.

"Nije mi to tako strašno, svaka čast curi.. Nego ono glupo što ju tata gleda, meni je došlo neugodno...", "To šta je cura radila, to djeca ne bi smjela gledat!", "To nije ples, to je audicija za pornić!", "Totalno ste u pravu.. Svaka čast, cura je bila super, ali stvarno nije emisija za to...". 

"Ovaj put ću se I ja složiti s Martinom. Nije primjereno za tv, prvo zbog djece koja ne spavaju I vole gledat Supertalent..."

Gorljivi su i oni kojih baš živcira ovakvo moraliziranje.

"Najbolje da žene hodaju ovijene u zavjesama... Cura radi što i većina pjevača i plesača... a to što se to prikazuje u ovom terminu, nije njezin problem!"; "Sto izvodite svi? Ovo što ona radi nije nimalo manji talent od pjevanja. A to što smo svi mi naučeni da su neki djelovi tijela prostiji od drugih, naš je problem, ne njen."

 

19. travanj 2024 02:51