StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: PRVO SUČELJAVANJE STIPE MIOČIĆA I NGANNOUA

Pogledajte kako je borac iz Rtine nasmijao sve prisutne

30. prosinca 2017. - 14:15
stipe miočić vs ngannou

Održano je prvo sučeljavanje Stipe Miočića i Francisa Ngannoua za UFC 220 koji je najavljen za 20. siječnja 2018. godine.

Miočić je na sučeljavanje stigao u elegantnom odijelu s pojasom u rukama, a Kamerunac u kratkoj bijeloj majici sa sunčanim naočalama.

Miočić je sportski i pristojno pružio ruku budućem suparniku u znak poštovanja, a potom su uslijedila novinarska pitanja.

 

Miočića su pitali da komentira impresivan nokaut Ngannoua protiv Overeema.

"Dobra stvar za njega. Bila je to laka večer i dobra borba za njega".

 

Nije vas to zastrašilo?

"Ne, zašto bi me zastražilo. Ja sam prvak i to je ono što radim".

Ngannou misli drugačije.

"On je zaista preplašen. Zna što se može dogoditi i može govoriti: 'Ja sam prvak i takve stvari', ali doživjet će nešto što još nije osjetio u karijeri".

Onda je opet progovorio Stipe. Na upit slaže li se s Ngannouovim komentarima rekao je: "Valjda. Kako god on kaže. Ma naravno, zbilja sam zastrašen".

Takvi komentari izazvali su smijeh okupljenih na presici.

Upitan je Miočić i za prognoze na kladionicama. Naime, na kladionicama je Ngannou favorit iako je Miočić prvak.

 

"Ma, navikao sam. Ja sam autsajder. Što očekujete, to je ono što kladionice kažu, zar ne? Ali navikao sam. Autsajder sam uglavnom u svim svojim bormaba, ali to mi ne smeta jer volim ušutkati ljude. Ljudi se klade protiv mene i izgube puno novca. Neki su mi prišli i rekli: 'Kladio sam se protiv tebe i izgubio puno novca'. Ja sam mu rekao: 'Idući put se kladi na mene'.

Na kraju je Miočić poentirao.

"Možda bi puno ljdi željelo vidjeti da me Ngannou nokautira, ali to se neće dogoditi, Može to napraviti nekom drugome, ali meni neće. Nokautirao je Overeema dobro. Dobro za njega i sjajan nokaut. Ali to se neće dogoditi u našoj borbi 20. siječnja. Žao mi je, ali to se neće dogoditi", zaključio je Miočić koji ima pet pobjeda nokautom u zadnjih pet borbi.

20. travanj 2024 08:53