VIDEO: NOVI NOSTRADAMUS NAJAVLJUJE TURBULENTNU 2018. GODINU Prirodne katastrofe, terorizam i pad jednog omraženog velikog vođe

VIDEO: NOVI NOSTRADAMUS NAJAVLJUJE TURBULENTNU 2018. GODINU

Brtitanac Craig Hamilton-Parker, koji je nakon niza točnih predviđanja - primjerice Trampove pobjede, Brexita i terorističkog napada u Nici - zaradio nadimak 'Novi Nostradamus' najavljuje nam turbulentnu 2018. godinu. 

Hamilton-Parker upozorava kako će se planet zadesiti niz prirodnih katastrofa poput puno potresa, vulkanskih erupcija i strahotno jakih tajfuna i uragana. 'Vidio' je i erupciju Vezuva i veliki potres na Novom Zelandu, no slične katastrofe zadesit će i krajeve u kojima takva aktivnost nije uobičajena, uključujući i neke dijelove Europe. Veliki požari harat će Amerikom i Australijom (nas na sreću ne spominje!), a predvidio je i da će se od Antarktike odvojiti veliki komad leda.
Najavio je i još više terorističkih napada, kao i potapanje američkog ratnog broda, dok će Veliku Britaniju pogoditi masovni štrajkovi, a ostatkom Europe divljat će desni ekstremisti.
Predvidio je i da će Kim Jong-un biti svrgnut s vlasti, a sličan pokušaj protiv Donalda Trumpa neslavno propasti.
Najavio je još niz bura i oluja - što doslovno, što u prenesenom značenju - no donosi i upozorenje da su sve to samo mogućnosti i da na njih možemo utjecati. Kako, pogledajte u priloženom videu.

 

 

 

 

 

 

Naslovnica ZDtube