StoryEditorOCM
ZdTubePRVA SNIMKA TUČNJAVE TIFE I ISLAMOVIĆA

Zbog ovoga videa svaka pjevačeva izjava pada u vodu

Piše PSD
10. siječnja 2018. - 21:04
bbimagehandler.ashx

Incident na koncertu Bijeloga dugmeta u Budvi ne prestaje intrigirati javnost. Najprije su se srpski mediji raspisali o svađi iza pozornice, da bi potom procurili i detalji 'tko je tu koga', čime i kako udario. 
Navodno je prvi zamahnuo Tifa, uzvratio Islamović... Čuli smo priču. U njenu nas je neistinitost pokušao uvjeriti jedan od frontmena, Alen Islamović, koji je izjavio kako su priču izmislili ljudi koji ne vole 'Dugme'.
Iako je zaključak da je priča izmišljena smijurija nakratko primirio uznemirenu javnost, nedavno je na youtube-u osvanuo video zbog kojega svaka izjava poznatih pjevača pada u vodu.

Na snimci se vidi kako članovi benda silaze s pozornice, a nakon nekoliko nerazgovijetnih Tifinih uzvika, pjevač se probija kroz gužvu i bez pardona zamahuje glavom prema glavi svojega kolege.
Pošteno ga je 'opalio', barem ako je vjerovati videu, na što je razjareni Islamović na Tifu krenuo nogom. Spriječili su ih ostali članovi ekipe, glazbenici i tonci koji su se tu našli, pa su podivljali frontmeni morali prestati s udarcima.
U tom trenutku snimka prestaje, a zadnji kadar prikazuje Islamovića kako u nevjerici dodiruje mjesto na čelu gdje ga je Tifa oštetio.

20. travanj 2024 06:14