StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ NIJE OSTAO DUŽAN POPULARNOM VODITELJU

Bosanac ga naučio što je 'pravi' nogomet i što njegovo ime znači

Piše Silvija Melić / PSD
19. travnja 2018. - 16:12
zlato

Nogometni velikan, Zlatan Ibrahimović gostovao je u popularnoj američkoj emisiji  “Late Night Talk Showu” Jimmyja Kimmela i prepričao voditelju brojne anegdote i doživljaje iz svoje nogometne karijere i života.
Ibrahimović je Kimmelu pojasnio što njegovo ime znači… 

- Na balkanskom jeziku moje ime znači zlato, to mi se sviđa. U Švedskoj su imali problema izgovoriti moje prezime pa su me zvali Ibla. I to mi se svidjelo jer znači lav - kazao je Ibrahimović. 

Ibra je izjavio i da je iznenađen popularnošću nogometa u SAD-u. 

- Gdje god sam igrao u Europi, bilo je ludo, tamo je nogomet velika stvar. Svi su mi rekli da ću u Los Angelesu moći hodati normalno ulicom. Pogriješili su. I ovdje je ludo - opisao je Ibrahimović svoja prva iskustva u novoj sredini. Ibra je potvrdio i da ide na Svjetsko prvenstvo i u svom stiluprokomentirao.

-Da, idem na Svjetsko prvenstvo. Svjetsko prvenstvo bez mene ne bi bilo Svjetsko prvenstvo - kazao je.

I to ne bi bilo to da legendarni Zlatan nije nešto britko "zapaprio" za kraj. Naime, popularni voditelj usporedio je američki nogomet s europskim nogometom koji igra Zlatan, napomenuvši kako roditelji mole Boga da im dijete ne zaigra američki nogomet.

Na to ga je Zlatan odmah ispravio, kazavši da se u "nas" igra pravi nogomet i da je to sport koji je na prvom mjestu u svijetu. Potom je dodao kakav je to osjećaj kad si na samom vrhu svjetske top ljestvice nogometaša, pritom misleći na sebe.

16. travanj 2024 23:40