StoryEditorOCM
ZdTubeFOTO, VIDEO: PRIZORI KAO IZ APOKALIPTIČNIH FILMOVA

Pogledajte kako je u ponedjeljak izgledala vožnja na hrvatskoj autocesti!

Piše Zadarski.hr
15. svibnja 2018. - 11:40
cesta

Stigla je najavljena promjena vremena pa je danas u cijeloj zemlji bilo pretežno oblačno, uz povremenu kišu, mjestimice i pljuskove s grmljavinom.

U poslijepodnevnim satima kiša je lijevala u većem dijelu zemlje, a pritom je uzrokovala poplave na dijelu autoceste između Popovače i Kutine. O tome svjedoče snimke sa autoceste objavljene na Facebooku. Vrlo slična situacija bila je i na autocesti između Zagreba i Ivanić Grada.

Naša nam čitateljica šalje fotografije i izvješćuje o otežanom prometovanju na autocesti između Zagreba i Ivanić Grada. Naime, na autocesti je veća količina vode, mulj, a na nekim dijelovima i led na cesti. Sve je to rezultat oborina i nevremena koje su zahvatile to područje, javlja pozega.eu.

Dnevna temperatura se u kopnenom dijelu kretala između 15 i 17 stupnjeva, ali na Jadranu se penjala i do 22 stupnja Celzijeva.

Idućih dana čeka nas također promjenjivo i nestabilno vrijeme, osobito na Jadranu i uz njega pa će povremeno biti pljuskova i grmljavine. Bit će malo svježije, no od četvrtka temperature ponovno rastu.

 

pozega.eu

pozega.eu

Zagreb, 140518.
Koranska ulica
Grad je zahvatilo zahladjenje s kisom.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Ranko Suvar / CROPIX

Kiša u Zagrebu

20. travanj 2024 14:32