StoryEditorOCM
ZdTubeSURFER BEZBRIŽNO VESLAO NA DASCI, NO NIJE ZNAO ŠTO MU JE IZA LEĐA

Pogledajte snimku dronom koja je isprepadala ekipu na društvenim mrežama

Piše J.V. / PSD
6. lipnja 2018. - 16:12
surfer

Ususret sezoni kupanja, evo jedan video da vas odvrati od bućkanja. Istina, kod nas opasnosti od morskih 'živina' nema kao u drugim dijelovima svijeta, ali malo opreza nikad dosta.
Postoje brojne snimke koje se šire mrežom, a prikazuju morske pse koji vrebaju surfere, od kojih smo se već ježili, no ova je uistinu posebno jeziva. Mjesto radnje je, pogađate, Australija, a glavni "akteri" surfer i - velika bijela psina.

Snimku je svojim dronom zabilježio Rob Norman na jednom od poznatijih kupališta u Sidneyju, plaži Bondi, a ista je uskoro obišla društvene mreže. Prikazuje surfera koji leži na dasci, veslajući rukama i nogama u iščekivanju vala koji će uhvatiti, dok mu se prikrada ogromna bijela psina čiju sjenu jasno vidimo.
 


Horor koji je mogao uslijediti, na sreću nije, a cijelu je situaciju snimatelj popratio šaljivom porukom "Ponekad je neke stvari bolje ne znati". Vjerujemo da je isto pomislio i surfer koji je bezbrižno uživao u sportu i lješkarenju na pučini, ne znajući što mu je iza leđa. 

Ekipa na društvenim mrežama uzvratila je užasnutim komentarima, a većina se pita kako se tolika količina surfera svakodnevno odvažuje na ovakve sportske aktivnosti uza sve što vreba u moru. Podsjećamo, radi se o plaži koja je više puta bila zatvorena za kupače zbog opasnosti od morskih psina, a najveća uočena imala je preko tri ipo metra.

26. travanj 2024 11:44