StoryEditorOCM
ZdTubeOD LJETA DO LJETA

Seve snimila teški ljetni hit, treštat će cijelom regijom: od Budve do Hvara, prošla je svaku ljetnu 'štaciju' na Jadranu, a spot na jahti naročito je oduševio

Piše Zadarski.hr
7. lipnja 2018. - 21:41
severina9-210717

Iako njene balade, posljednja u suradnji s Grašom naročito, 'pucaju' žestoko i diraju u neke zatomljene emocije, bezbrižni 'hitić' Severina obožavateljima odavno nije servirala.
No čini se da je najnovijim uratkom prekinula niz ljubavnih epopeja, jer pjesmica u suradnji sa srpskom grupom Miligram upravo jedan pravi ljetni hit. Kakav smo svi s dolaskom toplijih vremena sigurno čekali.

 

 


Imamo osjećaj da će se pjesma simboličkog naziva 'Od ljeta do ljeta' oriti ove sezone diljem regije, iz plažnih klubova preko onih pravih, iz otvorenih prozora automobila, a nećemo joj pobjeći ni ispod spasonosne klime shopping centra. Tako barem nekako ide, ako ćemo se voditi poviješću sličnih pjesmica. 
Seve je za potrebe snimanja 'potegla' u Budvu, a spot je sniman na dvije luksuzne jahte. Oduševljeni posebno njenim izdanjem u rozoj mrežastoj majici i sunčanim naočalama iste boje, fanovi Severini već danima tepaju kako odavno nije izgledala bolje, a ni ostale kombinacije iz spota nisu prošle neopaženo.

 


'Porto Montenegro gas', 'zovem turu pića na brdu iznad Budve' idu stihovi hitića, a spomenula je Seve i ostale glavne 'štacije' na Jadranu; od Hvara do Brača preko Pule, ne sumnjamo da je 'pokriven' svaki dio ovih naših prostora, odakle će vjerujemo stihovi uskoro i 'treštati'. 
"Gdje je Seve, tu je hit. Ona da pjeva recept za kolače bio bi hit", "Hitčina u najavi", zaključili su slušatelji.  

 

25. travanj 2024 05:59