StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: 'ZAPALIO SE NI OD ČEGA, SAM OD SEBE!'

Zaprepaštena glumica snimila suprugovu Teslu u plamenu, u kompaniji iznenađeni: 'Ovo je izrazito neobično'

Piše Jutarnji.hr
17. lipnja 2018. - 12:52
qwert

Glumica Mary McCormack je na društvenim mrežama podijelila video u kojem se može vidjeti kako je automobil Tesla njezina supruga zahvaćen vatrom na cesti u Los Angelesu. Na snimci se vidi kako plamen zahvaća vozilo dolazeći iz donjeg dijela auta koji je bio zaustavljen uz cestu, piše The Guardian, a prenosi Jutarnji.

McCormack je u popratnom tweetu kazala da ovaj događaj nije posljedica nesreće i da je požar nastao 'ni iz čega'. Njezinog supruga su na dim upozorili drugi vozači, pa je na vrijeme parkirao sa strane i napustio vozilo.

Mary McCormack@marycmccormack

@Tesla This is what happened to my husband and his car today. No accident,out of the blue, in traffic on Santa Monica Blvd. Thank you to the kind couple who flagged him down and told him to pull over. And thank god my three little girls weren’t in the car with him

 

Mary McCormack je udana za britanskog redatelja Michaela Morrisa, koji je kreirao epizode nekolicine hit serija na Netflixu. Ona sama je poznata po ulogama u serijama 'Murder One', 'Zapadno krilo' itd.

McCormack je rekla da električni automobil nije bio na autopilotu i da je bio sasvim 'normalni Tesla'. Pripadnici policijskih snaga su potvrdili da su vidjeli dim kako izlazi iz vozila, a nakon toga i vatru. Zatim su pozvani bili vatrogasci.

Kompanija Tesla je ovaj incident nazvala 'izrazito neobičnim događajem' i pokrenuli su istragu zašto se požar dogodio.

Policijski službenik William Nash je kazao da je vozač izašao iz auta i da nije bilo ozlijeđenih. Izvještaj s mjesta nesreće navodi da je možda baterija automobila bila neispravna, prenosi Jutarnji.

18. travanj 2024 02:55